Pályázati felhívás I-IV, és V-VIII osztályosoknak Tárd fel az igazi arcodat! Maszkkal a járvány idején

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Maszkkal a járvány idején

Kedves Diákok!

Reméljük mindannyian jól vagytok, és sok érdekes dolgot is sikerült kipróbálnotok ebben a mindenki számára furcsa élethelyzetben. Sokatoknak biztosan hiányzik már az iskola, a társaság, egy jó barát, tanító, vagy kedvenc tanár. Hamarosan eljön ennek is az ideje, és vége lesz a szükségállapot okozta bezártságnak. Addig is kérünk benneteket, hogy ha kedvetek tartja, csatlakozzatok ehhez a pályázati lehetőséghez, melynek címe: Tárd fel az igazi arcodat!  – Maszkkal a járvány idején

                Nincs más dolgod, mint készíteni egy maszkot/álarcot, annak jelképeként, hogy ebben a mindannyiunk számára különleges időszakban milyen kellemetlen/negatív és kellemes/pozitív érzelmeket éltek át illetve mi, vagy ki jelent védelmet, biztonságot számotokra most. Rátok van bízva, hogy a maszk a pozitív, vagy negatív érzéseiteket tükrözi csak, vagy mindkettőt egyszerre.

Mit használhattok a maszk elkészítéshez? Bármit, amit szeretnétek, a ti alkotóerőtökre, kreativitásotokra van bízva: a papír, karton, vászon, arcfesték stb.

Miután elkészítettétek a maszkot, készítsetek egy jó minőségű fotót az alkotásaitokat viselve,  feltüntetve rajta a neveteket és osztályotokat, majd küldjétek el erre az e-mailcímre: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. A pályázat beküldési határideje: 2020. május. 8

A pályázatban való részvétel egy jó lehetőség arra, hogy a Bethlen Gábor Általános Iskola minden diákja összefogjon, hogy megmutassuk, hogy MI együtt képesek vagyunk megőrizni belső értékinket, igazi énünket maszkkal, vagy sem a járvány idején!

Én nem utolsó sorban alkotásaitokat díjazni fogjuk külön az I-IV és V-VIII osztályt. Továbbá egy online kiállítást szervezünk, az iskola honlapján ahol minden résztvevő alkotása látható lesz.

Jó egészséget, sok-sok alkotókedvet kívánok Mindannyiotoknak!

Szeretettel, Fodor-Vanyó Mónika, pszichológus

Search

Language